Βιογραφικό Σημείωμα

της κα Πατέρα

Η Λίτσα Πατέρα είναι πιστοποιημένη  αστρολόγος από τη Mayo School of Astrology,  συνεργάτης  τηλεοπτικών εκπομπών και διευθύντρια του περιοδικού Αστρολόγος.  Έχει κάνει δεκάδες σεμινάρια αστρολογίας και εισηγήσεις σε συνέδρια μεταξύ των οποίων και παγκόσμια συνέδρια. Έχει, επίσης, γράψει 2 βιβλία αστρολογίας  «Μαθήματα Αστρολογίας» και «Στον Ποταμό των Ουράνιων Εξελίξεων» και εκατοντάδες άρθρα σε περιοδικά και εφημερίδες.

2166

Μια συμβουλή με αγάπη!

Καλώς ήρθατε στον υπέροχο κόσμο του σύμπαντος, ο οποίος σας οδηγεί απευθείας στον Δημιουργό του!
Συνηθίζω να λέω ότι, αν θέλετε να πάτε ένα ταξίδι, είναι βέβαιο πως θα αναζητήσετε πληροφορίες και οδηγίες για τις καιρικές συνθήκες και τη διαδρομή.
Αλήθεια, για το ταξίδι της ζωή σας δεν θέλετε να γνωρίζετε τους «φωτεινούς» αλλά και τους λιγότερο «φωτεινούς» δρόμους, ώστε να είσαστε έτοιμοι να τους διαβείτε με μεγαλύτερη σιγουριά;
Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχάσετε είναι πως υπάρχουν άγραφοι, ηθικοί κανόνες, τους οποίους δεν πρέπει να παραβείτε.
Θα πρέπει να κινηθείτε με πολλή αγάπη και πίστη στη δημιουργική αρχή–στο Θείο!

Από καρδιάς
Λίτσα Πατέρα

Σχετικά με την Λίτσα Πατέρα

“Η Αστρολογία μπορεί να «φωτίσει» τα μονοπάτια στο «ταξίδι» της ζωής μας.
Η Αστρολογία δεν ζητά πίστη, ζητά έρευνα!”


Μαθήματα Αστρολογίας

Το βιβλίο « Μαθήματα Αστρολογίας» μας προσφέρει μια λεπτομερή εισαγωγή στην μελέτη της αστρολογίας. Τα ζώδια αναλυτικά, τους πλανήτες, την παρουσία των πλανητών στα ζώδια, τους αστεροειδείς, τους οίκους, τις όψεις, τις συνόδους, τις θετικές όψεις και τις αρνητικές όψεις

Στον Ποταμό των Ουράνιων Εξελίξεων

Τα βιβλία «Στον Ποταμό των Ουράνιων Εξελίξεων» – ΤΟΜΟΣ Α’ και ΤΟΜΟΣ Β’ με πρόλογο από το Βασίλη Βασιλικό – περιέχουν τους κύκλους και τις εποχές, τους οίκους και τα ζώδια, τους πλανήτες, τις διελεύσεις και τις συνόδους στο παρελθόν, προβλέψεις για τα ζώδια έως το 2025, γενικές προβλέψεις για τον 21ο αιώνα όσον αφορά στις εξελίξεις στην επιστήμη, στην τεχνολογία, στη θρησκεία, στη φύση, στην κοινωνία και στην πολιτική.